Det är helt obegripligt att Moderaterna valde Ulf Kristersson till partiledare

Jag fick en kommentar på mitt inlägg på Facebook från en Sören Olaus som jag känner jag måste dela. Det har även tidigare kommit fram många saker om den mannen. Mannen i fråga är moderatledaren Ulf Kristersson. Däremot har jag förvånats över varför inte media granskat honom som de gjort av andra partiledare. Han har dessutom gjort en sak som skulle ha varit helt främmande för Fredrik Reinfeldt och hans ledning nämligen att helt ställa upp på Sverigedemokraternas politik. Det hade de nya moderaterna aldrig kunna tänka sig på grund av varifrån de har sina rötter och sin främlingsfientlighet

Så här såg Sörens kommentar ut på min facebooksida
Ska man välja en högerman till Statsminister som även egna partikamrater tycker är korkad??????Gamla sanningar återuppstår om och om igen, bara ämnena som varierar Teres Lindberg (S) frågade 2013 dåvarande justitieminister Beatrice Ask (M) varför Kristersson och hans kollegor kan begå olagliga handlingar men ändå gå fria från rättsliga efterspel?– Det är inte olagligt att vara korkad eller att göra dåliga affärer eller att ha dåligt omdöme,
svarade Ask i riksdagen. Men det kan vara ett problem om man vill bli statsminister.
Det blir tydligare för var dag att det bara finns ett regeringsdugligt parti i Sverige, Sossarna behöver egen majoritet för att det ska bli en stabil ordning i Sverige. Slut citat

En kommentar

  1. Torsten Johansson

    Ja, det är helt obegripligt, vilket jag för övrigt har för vana att upprepa här på Facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.