En kommentar som jag fick på min blogg från Facebook som rörde detta med en moderat fuskare

Jag ska publicera en kommentar som jag fått på mitt inlägg om moderat politiken som avgick efter skatteskandal och som sedan blev chefsekonom på Skattebetalarna. Tänk att det är en bra CV och ny karriär att ha fuskat med skatt och FP ett nytt jobb på skattebetalarna. Jag tycker det är mycket märkligt för att vara helt ärlig. Bloggen hade jag delat på Facebook och där kom följande kommentar. Jag tycker den är mer än värd att publiceras även på bloggen

Gunni Nilsson hade skrivit den och så här såg den ut.
Är det inte dax att städa bort alla som på något sätt tillgodosett sig själv med tvivelaktiga pengar! Det är tydligen skillnad på vilket parti du representerar! Gå tobaks till Tobias Billström som inte betalade sin tv licens på 16 år! Ebba Busch som är dömd för grovt förtal! Elisabeth Svantesson som tillskansat sig 200000 kr i tvivelaktigt boende! Hur ska vi vanliga medborgare förstå att det är olagligt för oss men inte för politiker? Är det inte på tiden att vi lyder under samma lagar! Bort med fuskarna och låt ärliga politiker styra landet! Hoppsan jag höll på att glömma den störste fifflaren av alla Ulf Kristersson som har en lång rad oegentligheter på sitt bord! Förtroendet är förbrukat! Slut citat från bloggen

En kommentar

 1. Tommy Daagh

  Hej
  Jag håller med till 100 procent.
  Vi måste med fast vilja kraftigt säga ifrån, sätta ner foten.
  Det är för tusan våra pengar som alla dessa förhatliga fifflar förskingrat i tid och otid.
  Ansvaret hos våra politiker och tjänstemän måste kraftigt skärpas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.