Trump är ute och ljuger och hittar på som vanligt men att republikanerna finner sig i att ställa upp för en stor lögnare

Man är på olika håll i USA att det blir ett omval på Trump. Endera är han helvetes dum eller sjuk i skallen. Detta har kommit fram vid de förhör som hålls att valet gick helt rätt till. Han ljuger så det stänker och har skadat sig i pöbeln runt om kring sig. Och det var nog tänkt att stormningen av Kapitolium skulle bli startskottet till en statskupp. Det är många som är rädd för att konflikterna är då stora att det finns risk för ett inbördes krig. Det är ju flera som försökt övertyga om att valet gick rätt till nämligen hans dotter Ivanka. Hon begriper inte detta säger han. Jag tror faktiskt han är så dum att han litade på advokaten som nog lever på Trump

Så här skrev Omni om om Trump
Donald Trumps försök att riva upp resultatet i det amerikanska presidentvalet var ”uppenbart olagliga”. Det sa Bennie Thompson, ordförande för det utskott som leder kongressförhören om stormningen av Kapitolium i januari, efter torsdagens förhörsomgång, skriver Politico.
Under förhöret framkom det hur Trump försökte pressa sin vicepresident Mike Pence att inte godkänna valresultatet. Den dåvarande presidenten uppges också ha fortsatt att driva sin linje, trots att rådgivare förklarat för honom att det var olagligt.
Efter förhören hyllade Thompson också Pence för att han stod emot presidenten.
– Vi ska vara tacksamma för Pence mod den 6 januari. Vår demokrati var oerhört nära en katastrof, sa han. Slut citat

En kommentar

  1. Elmer Helletun

    Månne det bli någon ordning trots att det är ultra, extreme högern. Det är skrämmande att det är så nära att demokratier hamnar i klorna på en diktator som driver sina inderhuggare till att godta diktstorsfasoner.
    USA var på gränsen trots den amerikanska grundlagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.