Sverigedemokrater tar in vilka som helst i partiet sen utesluter man när det kommer fram vad de står för

En Sverige demokrati förnekar sig aldrig och det dyker upp nya grodor på grund av deras värderingar hela tiden. Det tycker jag väljarna ska tänka på hela tiden. I går frågade sig Håkan Lerstorps (SD), kommunpolitiker i Trelleborg, ”Vad har kvinnan gjort för att en man ska slå en kvinna?” i en debatt om kvinnojourer. Det här visar med tydlighet vad SD har för syn på kvinnorna. Det har också kvinnorna gjort och därför har de mindre sympatier från kvinnorna än männen. Det här säger också ett svar från männen om att de måste förstå varför det finns kvinnojourer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.