Moderaterna fortsätter med lögnerna och nu finns risken att de fortsätter högersvängen och ger sig på aborträtten

Moderaterna måste betecknas som ett parti som tror att om man kör fram en lögn tillräckligt många gånger blir det sant. Jag tar bara ett exempel från länet och jag tror Edvard Riedl är värst. Jag vet inte hur många gånger han beskyller Socialdemokraterna för att vi ska införa en fastighetsskatt. Vi har inget tanke och inga beslut om något sånt. Lögnerna kommer gång på gång i annonser och i debattartikel med Svantesson. Jag under verkligen om väljarna i länet verkligen vill ha politiker som far fram med en massa lögner. Riedl är också revisor i regionen och kan en som ständigt fara fram med lögner vara just revisor.

Tittar man då på Elisabeth Svantesson har hon sina rötter i en rörelse som är kritisk mot aborter ja inte bara kritisk. Hon har varit lärare inom Livets ord och sekreterare i Ja till livet och de har varit emot kvinnans rätt till att bestämma över sin egna kropp nämligen rätten till abort. Det kanske är den vägen som moderaterna haft så lätt att komma överens med Ebba Busch. Det skulle inte förvåna ett dugg om den konservativa högern även i Sverige går samma väg som konservativa i andra länder kommer att svänga till att begränsa rätten för kvinnor att bestämma över den egna kroppen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.