Liberalernas högersväng fortsätter mot SD

Nu ser det ut som om liberalernas stora högersväng skapar oro. Johan Persson bär ju ansvaret för detta och det är helt klart att hans närmande till Sverigedemokraterna väcker heta känslor. Bland annat VKs ledarskribent har tagit avstånd från detta. Nu går Persson ännu längre i sitt närmande av SD när han ska ut på en bussturne tillsammans med just SD men även KD ska vara med. Jag tycker också det är naturligt att det finns många liberaler som tycker att måttet är rågat och nu kommer interna protester. Samtidigt har inte heller förvånande för mig SD gott om moderaterna och är nu med råge betydligt större än M. Det glappet kommer nog att öka för det räcker ju att se hans utfrågning i SVT. Det gav allt annat än ett statsmanna mässigt framträdande med både försök till att avbryta de som ställde frågorna men het och pekande mot journalisterna för att ta ordet. När valet är över och det blir förlust och rösttapp har han säkert gjort sitt som partiledare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.