Ryssarna har stulit mellan 1000 och 121000 barn beroende vem man tror på som adopterats bort

Jag tycker det är mycket skrämmande att Ryssland har stulit massor med barn under kriget mot Ukraina. Media gör fel som säger att det började i februari i år för 6 månader sedan nu. Det var när man gick in med stora trupper med jag tycker det började för 8 år sedan när man ockuperade Krimhalvön. De har fört och för ett brutalt krig och bryr sin inte om de internationella lagar som finns och bombar och skjuter söder samhället totalt vilket är obegripligt om de sedan ska ta över de ockuperade områdena. Nu kommer de säkert att ställa till med en kärnkraftskatastrof.

Det har under lång tid framkommit att de till och med stjäl barn och det är inte bara några få. Så här skriver Aftonbladet i en artikel i dag
”Ukraina anklagade i april Ryssland för att ha kidnappat 121 000 ukrainska barn. Nu bekräftar en rysk myndighet att över 1000 ukrainska barn har adopterats. FN:s folkmordskonvention förbjuder överföring med våld av barn från en grupp till en annan. Slut citat

Tänk vilken brutalitet mot barnen och men även mot barnens föräldrar om de inte har mördats. Oavsett om det är 1000 eller 121000 är det inte acceptabelt och måste fördömas av hela världen. Ryssland har under lång tid tillåtet att ryska vara adopterats bort av olika skäl men berodde självklart att föräldrar inte klarat av det. Det är dock skillnad mot att stjäla barn.

Nu har vallokalerna öppnat och om du vill jag ska sitta i Fullmäktige då ska du ta en Socialdemokratisk valsedel som det längst ner står Umeå centrala och kryssa mig som står på plats 24. Vad jag står för och intresserad av vet du säkert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.