I Kina är det enormt stora utbrott utav covid sedan man slutade med avstängningar

Kina har nu fått kraftiga utbrott av Covid efter de hårda protester mot de kraftiga totala avstängningar. Det var nog inget annat att vänta. Man konstaterar att det är alldeles får låg vaccineringsgrad eller för dåligt vaccin. Nu är sjukhusen överfulla av sjuka på grund av covid. Vi kan så här i efterhand att vaccinering gett bra effekt mot svår sjukdom. Jag själv fick covid trots att jag var vaccinerad men hade inte de minsta problem. Nu finns nog en risk att det som händer i Kina kan leda till att viruset muterar och då vet vi inte hur vaccinet biter på det nya viruset. Det är nog på sin plats att vi fortsättningsvis är försiktiga och sköter hygenien för det är bra mot alla andra virus som härjar. Det som händer i Kina får vi sitta och titta på och forskare får titta på vad som varit bättre att stänga ned eller vaccinera sig och sedan öppna upp. Det har funnits så kallade experter som har företrätt en linje med mycket hårdare avstängningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.