Björklöven möte i kväll Almtuna

Nu är det slut med julledigheten för Björklöven. De möter Almtuna borta och såg på laguppställningen att Gustav Possler ska spela och spela center mellan Pooley och Schilkey och det tror jag kan bli en bra formation. I övrigt är det de som inte är skadade som spelar. Löven avslutade höstsäsongen på ett bra sätt men tyvärr fick man ytterligare en center nämligen Weigel skadad av en skridsko som är vassare än de flesta köksknivarna. Det är bara en sak som oroar mig mycket och det är att en av domarna nämligen dömer utvisningar på Lövenspelare mer än någon annan och det är Mattias Enroth och hans kollega i kväll är ingen som höjer domarenivån och heter David Laksola.
Jag tycker det är synd att inte domarna har bättre nivå och dessutom får de inte förtroende att döma utan det gör några som sitter i ett rum och som till och med kan döma ut ett straff i efterhand trots att domarna inte sett något. Det har gjort att det blivit en rättslös arena. Vi får hoppas på seger men det ska man inte ta för givet eftersom det är ett rättslös samhälle som oftast på en ishockeyrink i Allsvenskan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.