Det är självklart att Sverigedemokraterna har ett syfte med att äga en Radiokanal

Jag undra vilket syfte Sverigedemokraterna har med att äga kanal Riks. Jag antar att huvudsyftet är att sprida SD,s politik.Nu gör RIKS i ett inslag på Youtube narr av Turkiets ledare Erdogan. I klippet är en man utklädd till den Erdogandocka som tidigare hängts upp vid stadshuset i Stockholm, en aktion som fick mycket kritik av statsminister Ulf Kristersson. Jimmie Åkesson vill inte ha någon åsikt om vad som publiceras i deras kanal, det säger han till Sveriges radio. Han har den uppfattningen att ägarna ska inte lägga sig i vad som sägs. Jag tycker det är en ny uppfattning av Åkesson för tidigare har han velat lägga sig i vad Radio och TV sänder men i den egna kanalen säger han ingenting. Vi kan konstatera att det har varit mycket Sverigedemokrater i den hets som skett mot muslimer och dess ledare. Åkesson har ju fått mandatet att jobba för ett medlemsskap i NATO men vi kan ju se att andra delar av partiet gör allt de kan för att sabotera ett Svenskt medlemsskap. Jag tycker att det är konstigt att ingen från regeringspartierna tar avstånd från det som hänt när det gäller demonstrationer mot NATO genom att skända muslimer. Det är regeringschefen Ulf Kristersson som bär det ansvaret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.