Extremhögern har bränt koranen och effekterna har blivit ett hat från hela den muslimska världen med hot om åtgärder mot Sverige

Det ser ut som om Journalisten Chang Frick ligger bakom Paludans idé om att bränna koranen. Ni känner väl till vem den Journalisten är. Chang Frick han äger sajten Nyheter Idag och är programledare för SDs WebbTv kanal Riks. Det råder ingen som helst tvekan om att han har starka band med Sverigedemokraterna eller vad tror du och han betalade 320kr för för tillståndet.

Så här beskriver Omni det som hänt om detta.
Journalisten Chang Frick säger till Aftonbladet att han till en början inte visste om att Rasmus Paludan tänkt bränna en koran i samband med manifestationen utanför Turkiets ambassad.
– När jag fick nys om det backade jag. Att bränna religiösa skrifter är något jag står väldigt långt ifrån, säger han till tidningen.
Chang Frick säger att han försökte förmå Paludan att göra något annat, att det till exempel var enklare att få tag i en turkisk flagga än en koran.
Frick – som äger sajten Nyheter idag och är programledare för SD:s webb-tv-kanal Riks – bekräftar för Aftonbladet att han betalade polistillståndet på 320 kronor för Paludans protest.
Paludan har tidigare sagt att det var Frick som kom med initiativet att bränna koranen.

Det har också hänt att det blivit oroligt i många muslimska länder med stora demonstrationer mot Sverige och hot om bojkotter på olika sätt. Allt beror på den uppbränning som Paludan gjorde utanför Turkiets ambassad. Höger aktion blir djävligt dyr för Sverige och Paludans aktion kostar många mycket pengar. Det måste vara en brottslig handling att orsaka stora ekonomiska skador för enskilda och samhället även om det skett under att vi har yttrandefrihet. Jag tycker när vi ser högerpartiernas aktion ger enorma konsekvenser för ekonomin. Jag tycker att den som släppt i Sverigedemokraterna i värmen har ett stort ansvar. Som framgår tidigare i denna artikel bär Sverigedemokraten Chang Frick ett stort ansvar och måste betecknas som medansvarig då han betalt tillståndet åt Pauludan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.