Dags för hemma match för Björklöven men man vinner inte om man inte ger järnet

Ikväll är det hemmamatch för Björklöven. För motståndet svara Östersund som efter en bra start nu slåss för sin överlevnad i serien och tack vare att de svängde och vann och även några andra resultat svängde så kom Östersund bort från en kvalplats. För Björklöven var det bortamatch mot den tippade seriesegraren och Björklöven vann med hela 6-2 efter att ha gjort mål på sina chanser. Djurgården sparkade Fagervall och satte in Johan Garpenlöv som skulle rädda laget och det om något är ett riktigt fjasko och idag har man Västervik borta. Djurgården som lag funkar inte och Garpenlöv som Coach är ingen höjdare

I kväll möts Mora och MoDo i Mora och det är nog just nu seriens två bästa där Mora ligger på 3:e plats med 68 poäng vilket även Södertälje har medan Djurgården har 62 poäng och Björklöven har 73 poäng men en match mer spelad. Ikväll har Löven hemmamatch mot ett lag som ligger långt efter i tabellen vilket gör mig lite orolig för hur det går i kväll. Mot lag långt nere på tabellen tycker jag har varit besvärliga matcher för Löven. Man verkar alltid ha svårt med motiveringen i dessa matcher och säkert i inledningen av matcherna. Jag hoppas på att laget tar matchen på allvar och sätter fart och tryck direkt efter att domarna släppt pucken. När jag skriver den här bloggen har jag inte sett någon laguppställning men det torde vara i stort sett samma lag som senast och låt för allt i världen Voutilainen stå i målet. Jag har också skeptisk syn på domarna och vet inte vilka som blåser i kväll då de flesta känns som motståndare till Björklöven förutom de som dömde mot Djurgården där man fick ett gratismål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.