Löven spelar hemma i kväll

Björklöven har hemma match Kristianstad. Skulle tro att de är i bra form eftersom de slog Modo borta i onsdags visserligen efter straffar där nr 22 Posten slog in segermålet och hade även gjort ett tidigare under straffläggningen. Jag vet inte när detta skrives hur laget ser ut men läste att Kristianstad hade tagit hit en ytterligare spelare eftersom man hade skador. De ligger och kämpar blad många andra lag i slutet av tabellen för att undvika kvalspel. Spelar Björklöven lika dåligt som mot Tingsryd då blir det förlust för Lövens målis kan inte ensam stå emot.

Det blir säkert mycket folk i kväll då det är en massa företag som sponsrar med gratis inträde med 1-5kr per åskådare för alla åskådare. Jag ska stå i entrén 1 trappa upp och sälja 50/50 lotter där 50% går till vinnaren och 50% till den som vinner på lotten. Mycket folk och förhoppningsvis kan många köpa lotter när det är gratis entré. Handla lotter av mig så bidrar du till ungdomsverksamheten. Vi ses efter kl 18 och du är så välkommen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.