Björklöven hemma match mot Västerås och vinner man blir det semifinal

I kväll 18:30 drar semifinalspelet i kvalet till SHL igång igen efter en dags vila. Det var bara synd att domarna missade ett givet matchstraff som var värre en det Schilkey gjorde. Jag har fått det klippet och det ligger på Facebook under en grupp som heter Vi som gillar vintersport, Vi som håller på Löven i alla väder men även några grupper till där jag lagt ut det. Det är konstigt att inte Västerås läkare även anmälde detta då han sa att han anmälde Rahini gjorde han det som läkare och med omtanke om den rollen. Vi får väl se vilka domare som dömer här idag.

Björklöven har ett bra läge med en 3-1 ledning i matcher men tycker att man spelat bättre i båda borta matcher än man gjorde senast hemma. Till dagens match är Schilkey tillbaka och hoppas att jan får igång målskyttet. I övrigt blir det nog i stort sett samma lag som senast då Rahimi har 2 matchers avstängning kvar och Vainio får spela efter dagens match och kanske det blir mot Djurgården om Löven vinner idag. Djurgården de är ju redan klar för semifinal efter att ha vunnit över Karlskoga med 4-0 i matcher. MoDo de har 2-2 i matcher mot AIK och blev senast mer eller mindre utspelade av AIK men hemma vinner de säkert i kväll. Mora mot Södertälje står också 2-2 i matcher där båda vunnit sina hemmamatcher.

Vi får ju se hur fortsättningen blir men jag tror det blir svårt för Björklöven att vinna idag med 2 bra backar borta. Ev kanske Jesper Lindgren kan spela men hur bra det kan gå efter en lång sjukfrånvaro kan man bara gissa. Jag har läst att det är utsålt och det är bra. Nu håller vi tummarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.