Ryssarna ljuger så man tror på lögnerna själva och är de verkliga tjuvarna och banditerna. Frys ut dem ordentligt

Det här klart att ryssarna är inte som andra människor. Man har sett hur de även beter sig mot sina egna medborgare. Nu har vi sett hur de betett sig i kriget mot Ukraina. Inte nog med att de inte följer de lagar som gäller för krig. De ljuger så mycket att de tror sig själva. Nu har de ställt till med en mycket stor katastrof i Ukraina genom att spränga en damm som dessutom är en stor vattentäkt för färskvatten och som även förser Europas största kärnkraftverk med kylvatten. De som tror något annat än att det är Ryssarna som utfört sprängningen är ute i och cycklar. Nu när det ödelägger byar så plundrar man hemmen för de som flyr. Världen måste straffa ryssarna ordentligt och låta de långsiktigt vara ute ur allt samarbete. Det är märkligt att ett land beter som ryssarna gör.

Så här skriver Omni om plundrarna

Evakueringsbåtar avlöste varandra i Cherson i södra Ukraina efter att vattennivån stigit 3,3 meter inom loppet av 24 timmar efter dammkollapsen i Kachovka, skriver Sky News.
Flera personer vittnar om hur ryssarna fortsatt attackerna mot de som försökt fly det ryskkontrollerade området. Några äldre personer berättar om hur ryska styrkor plundrat deras sommarhus och bombat stränder.
– De tog allting. Vi klarade bara att rädda de här två båtarna, säger Olga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.