Trafikavdelningen på Umeå kommun har öppnat Ridvägen men inte tagit bort skyltar som säger att genomfart är förbjuden

Trafikavdelningen inom Umeå kommun är dåliga på att skylta som man får köra. Ridvägen har länge varit avstängd för genomfartstrafik på grund av att det byggts lägenheter på gamla K4 området. Nu är det klart och Ridvägen har öppnats för Trafik från rondellen vid brandstation till västra esplanaden och det är rått och bra. Men man har fortfarande kvar skyltarna vid brandstation om att genomfarten till Västra Esplanden är stängd. Det tycker jag är märkligt att man inte tar sig tid att skruva lös och ta bort de skyltar som säger att det är genomfartsförbud. Jag har alltid tyckt att vägskyltningen är noga för annars vad ska bilisterna rätta sig efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.