Moderatregeringen som styrs av facistenen och islamisthataren Åkesson tror att Turkiet ska godkänna Sverige som Natoland. M låter SD styra och det går inte

Statsministern har abdikerat och han som styr regeringen den Nazistiske och isalimisthataren Jimmy Åkesson har mer eller mindre sett till att vi inte kommer att bli medlemmar i Nato. Statsministern är alldeles för godtrogen och naiv då han inte har insett att Sverigedemokraterna gör allt de kan för att inte Turkiet ska godkänna som NATO medlem. Jag vet inte hur många gånger Kristersson har sagt att vi kommer att bli medlem i Nato snart då vi uppfyllt alla krav för att bli Natomedlem.

Men nog måste det vara något allvarligt fel i de moderata tankegångarna när man tror att det är så lätt att bli Natomedlem och få Turkiet att god känna Sverige när den som styr regeringen nämligen Sverigedemokraterna och Jimmy Åkesson vill riva muslimernas kyrkor som han sa på deras möte i helgen. Vill nu regeringen med moderaterna och de största NATO anhängarna Liberalerna kan man inte låta Sverigedemokraterna styra Sverige.

Vi måste se till tillsammans se tillsammans bestämma oss om vi ska ha fascister som styr i Sverige. Nog måste väl svenska folket inse att Ulf Kristersson är en katastrof för Sverige. Om inte moderaterna själva har en insikt att facismen inte är en modell för Sverige. Men vi måste väl inse att moderatledaren inte är lämplig att vara Sveriges statsminister. Om moderaterna ska styra landet måste de ha en statsminister måste de byta bort honom snarast. Ulf Kristersson och hans agerande gör att vi inte kommer att kunna bli medlemmar i Nato. Hur i helvete kan Liberalerna ställa upp på Åkesson och Ulf Kristersson . De är inte Liberalerna Liberaler längre och jag undra när regeringen Kristersson tappar sitt förtroende för TV 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.