Det blir inte något spel i SHL för Björklöven nästa säsong

>Jag tror att alla som drömmer att Björklöven ska gå upp till SHL den här säsongen bör se verkligheten att det går inte. Det blir sämre och sämre nu för varje match och jag som inte trodde jag skulle få se något sämre än första perioden senast men det hände i kväll. Det finns egentligen inget som talar för att det ska svänga. Jag hade tänkt stanna hemma då jag trodde inte på någon förbättring men gick dit vilket jag ångrade. Jag går på ishockey för att jag tycker det är roligt men i dagsläget finns det ingenting i spelet som roar en utan blir bara förbannad på det men ser.

Det kändes tråkigt redan när man kom till arenan och fick höra att den målvakt som var reservmålvakt förra säsongen och som fått gå från Östersund skulle vakta kassen och inte Thelin den egna produkten får stå för att få fler matcher inför kampen om platsen att stå i JVM laget. Är det att ta hand om de som kommer från de egna leden. Så sa även en gammal Lövenspelare när vi träffades strax före matchen.

Nu gick det åt helvete även i kväll när man förlorade egentligen rättvist mot bottenlaget Tingsryd. Löven fungerar inte och jag ser inte om man gjort något åt det haveri som hänt laget. Ingenting fungerar enligt mitt tycke och det är när botten av den tid jag följt Björklöven sedan 1964. Ansvariga för laget är egentligen hela organisationen med spelare och ledare och alla andra som på något sätt är med. Vem är den ytterste ledaren som tar tag i detta och försöker rätta till sakerna. Det verkar tycker jag syns som en brist på ledarskap när inget händer.

Jag tycker även att det syns inte som det råder någon riktig spelglädje eller kämpande i laget. Spelet i försvaret har varit dåligt länge och det blev inte bättre idag heller. Jag skulle kunna lämna många tankar om varför det går dåligt trots att Löven har ett mycket bra spelarmaterial. Men det gäller ju att alla spelare måste dra sitt stå tillstacken att vi är ett lag. Jag minns att man någon gång i dåtiden tog hjälp av psykologen som jag tror hette Fjällström och då fick man till det. För jag tror att med detta spelarmaterial så borde det gå mycket mycket bättre. Det är något som inte stämmer och det har synts en längre tid och vart är ledarskapet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.