Fastighetskontoret i Umeå kommun klarar inte av driften av sina fastigheter

Ser till min stora förvåning att fastighetskontoret har inte lärt sig att sköta sina fastigheter. Nu läser jag i VK att taket på brandstation rasat ihop på grund av snön. För något eller några år sedan skedde samma sak på en massa hallar is och andra typer av hallar. Då fick konstruktionen bära allt ansvar vilket jag tycker var fel. Nu har taket på brandstation rasat in . Felet är hur enkelt som helst att åtgärda nämligen att taken måste skottas. I INAB där har vi digitala mätningar på trycket på taket och då vet vi väl när det är dags att skotta taken och det har vi gjort. Märkligt är att fastighet som är ansvarig för lokalerna inte skottar taken när det kommit snö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.