Staten är direkt olämplig att driva verksamheter det visar bland annat hur man driver SIS hemmen

Staten ska inte driva någon verksamhet. Ni ska inte tro att jag åter tar upp hur Trafikverket klarar sitt uppdrag. Det har under lång tid kommit fram att SIS som står för Statens Institionsstyrelse som driver SIS hem. Det har ju kommit fram alla möjliga och omöjliga fel och brister. Det är ungdomar med mycket svåra problem som får vård hos på dessa SIS hem. Staten via sina verk och myndigheter är duktiga på att kräva saker av andra men kan inte driva sin egen verksamhet som man har tagit på sig ansvaret för. Jag tycker det här visar att man är oduglig på att driva verksamhet. Jag tycker man ska vara emot att förstatliga verksamheter som skola, sjukvård när man ser hur dålig staten sköter sina verksamheter. Däremot bör de se till att andra får de resurser som gör att man klarar av uppgiften

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.