Polisen i Malmö tillåter hets mot folkgrupp när man tillåter att koranen får brännas på allmän plats

Jag måste en gång till ta upp detta med att polisen i Malmö ger tillåtelse att bränna koranen på allmän plats. Vad beror det på att polisen på detta mer eller mindre stöttar nazisterna i Sverigedemokraterna. De som bränner koranen gör det för att man vill hetsa mot muslimerna som grupp. De skulle i stället om de bränner åtala för hets mot folkgrupp för det är just det det är. Hoppas någon i Malmö anmäler de som fått tillstånd för hets mot folkgrupp och man borde även anmäla de som gett tillstånd till att bränna koranen. Det är lika viktigt nu som under den tid vi sökte medlemsskap i NATO att det inte är tillåtet att hetsa mot muslimerna. Ändra även lagarna för detta har inte med att man begränsar det fria ordet efter det är förbjudet med hets mot folkgrupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.