M och SD har fuskat med kommunala bidrag genom att skicka bidragen centralt vilket inte är tillåtet

Det har kommit fram att både moderaterna och Sverigedemokraterna fuskar med det lokala partistödet. Fusket består i att man skickar det partistöd som är till för de lokala organisationer skickas till partiet centralt. Det är inte alls meningen med stödet att de skall gå till ett centralt partistöd. Det här måste man omedelbart åtgärda och det finns ett sätt som är ganska enkelt och det är att Förbjuda Moderaternas och Sverigedemokraternas dolda överföringar av det lokala partistödet till partierna centralt.

Kommunalt stöd får aldrig gå till de centrala organisationer utan till region kommun eller till primärkommun. Så egentligen är det redan förbjudet och då får man straffa fusket med att kräva återbetalning av stödet till kommunerna. Att M och SD fuskar på detta sätt låter knepigt då man hela tiden tycks vara så laglydiga och har på annat sätt höjt straffen för alla möjliga brott samtidigt som man själva är brottslingar genom att använda de kommunala bidragen fel. Det finns ju ett centralt partistöd som ska går till partierna centralt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.