Tänk att Coop Mastercard Betala Efter skickar ut en faktura på 7 öre. Vilket pajasföretag

Nog tror jag att det är bäst att de som ordnar med Coop Mastercard Betala efter som det står på fakturan. Det kortet är både ett medlemskort och ett betalkort. När man drar kortet trycker man endera på betala med kortet eller så trycker man nej.

Tidigare hade jag handlat för 139,07 och då gjorde jag en innerslang på 139kr dvs rundade av precis som kassan eller betalkort gör. Tänk er nu fick jag en faktura på 0,07 kr att betala. Lägst att beta 0,00 kr och Betala hela beloppet senast den 1 juni. Nu ska man ha betalt med 7 öre och ni som vet så finns det inte 7 öre. Jag ska betala för att se hur det fungerar men det är idiotiskt. Vad tror ni en faktura på 7 öre kostar? Säkert flera hundra. Jag tycker Konsum nord borde se till att man lämnar detta bankbolag så fort det går.

Jag skulle tippa att det är Coop centralt som hittat på detta och hur de har skött sina affärer finns mycket att säga om men det är illa. Man har köpt allt från senast ett mejeri tror det är i dalarna men det är sålt. Jag tror inte man har kvar några övriga industrier utan sålt dem för de kunde inte driva dem med ett pluss resultat. Det här nya kortet Coop Mastecard är väl också någon annan som driver och tjänarpengar på. Jag kommer aldrig mer attan ända detta kort till att betala och även återgå till att få ett vanligt medlemskort som jag drar när jag handlar och sedan betala med mitt bankkort. Det kanske till och med går att använda som medlemskort vilket det gör både hos ICA och Willys. Jag kommer att kasta Coop Mastercard Betala så långt åt helvete som det går

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.