VK har agerat som om att alla partier kan ha en misstänkt våldtäktsman i sin ledning

Varför misstänker VK alla politiker har en misstänkt våldtäktsman i sin ledning . Det tycker jag är en mycket berättigad fråga med anledning av deras rubriker att ”topppolitiker misstänks för våldtäkt”. Man talar inte ens om vilket parti och man har inte heller sagt vem det är. Det är annars ganska vanligt att man talar om och säger just misstänkt. Det man nu har gjort är att misstänka hela politiker högen och alla partier och då tycker jag att man inte har någon som helst etikett. Man talar inte heller om det är en aktiv politiker eller en före detta. Nu vet vi inte heller om åklagaren kommer att föra frågan vidare till åtal det kommer väl besked om förr eller senare. Jag tycker ärligt talat att VK beter sig mycket märkligt.

Jag har själv pekats ut för hets mot folkgrupp när jag blev anmäld av detta för en kommentar jag gjort på moderaten Igor Jonssons blogg och då fick det genomslag runt om i Sverige och i flera artiklar talade man inte ens om att jag var misstänkt utan de skrev precis som om jag var dömd. I mitt fall hade de inte ens kontrollerat vem som är ansvarig enligt VKs egna regler för bloggar

Det var då och är nu den som äger bloggen och i fallet var det alltså Igor Jonsson. Åklagaren lade ned för undersökningen och motivet var att jag inte gjort något brottsligt och dessutom sa man att det hade inte heller Igor Jonsson. Då tyckte jag att VK betedde sig konstigt som inte ens efter att de drivit en kampanj mot mig personligen inte ens talade om att förundersökningen var nedlagd och inte gjort något brottsligt. Jag är dock säker på att den misstänkte topppolitikern inte är Socialdemokrat för då har man sagt minst att det är en Socialdemokrat. Nu misstänker man och beskyller hela skaran av politiker och där är mitt påstående vad sysslar VK med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.