Förtroenderåd och diskussioner om skolan

Idag har vi förtroenderåd inom partiet och skolpolitiken är på dagordningen. Vi ska inte fatta beslut som jag trodde först utan det övergripande beslutet kommer på kongressen. Jag förstår inte varför vi har kallas in då men det finns väl behov av att mötas. Jag är lite orolig över vissa saker om skolpolitiken och främst förskolan. Det syns på vissa delar att man inte tänker hålla fast vid den gamla linjen. Låt barn vara barn och låt dom lära genom lek. Vi behöver inte falla in i folkpartiets gnäll mot skolan, vi har en bra skola och en bra förskola.

* Centern
Maud Olofsson har varit så tyst om svartjobben och fusket med skatter länge nu, man är lite förvånad. Det kan väl inte bero på att hon glömt bort att se över sin senaste deklaration om reseavdragen? Kontrolluppgiften var först på ca 27 000 som sedan ändrades till knappt 7 000, fast hon glömde bort den lägre siffran när hon deklarerade. Vi minns vad hon sa om Gudrun Schyman och hennes deklaration.

* Jämställdhet
Sverige är världens mest jämställda land enligt World Economic Forum. Det grundar sig på ekonomi, politik, utbildning m.m. Sämst är Pakistan, Tchad och Jemen. Detta får väl Maud skylla på socialdemokraterna eftersom det här grundar sig på hur det såg ut före valet. Inte förvånad över botten på listan när man ständigt ser hur det ser ut i dessa länder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.