Första KF med nya gänget

Igår hade vi första kommunfullmäktige med den nya församlingen, men nytt blod har inte gett ordning på debatterna så att ämnena följs. Däremot ska i alla fall jag försöka att inte skena utanför ämnena. Annars gick allt som tänkt förutom att ljudet pajade ihop men som tur finns tekniker som går att ropa efter.

Vid fullmäktige känns det tråkigt att se den spänning som finns i Miljöpartiet där den som fått det tyngsta uppdraget dvs. i PLU nog bara har sig själv i sin grupp. Vilken otjänst man gör honom på detta sätt, det känns precis som om det finns en viss grupp som ställer upp honom som en schackpjäs.

Hade för avsikt att gå på fullmäktiges avtackning i kväll med Inger men det var bara att lägga åt sidan när jag kom hem. Jag har alltid telefonen avslagen så jag hade inte nåtts av beskedet att min 94 åriga mor på förmiddagen åkt in akut på sjukhuset. Omprioritering och besök på sjukhuset, men det är nog bara att inse att åldern har tagit ut sin rätt. Det blir nog som jag sa i debatten i fullmäktige igår, om man får vara frisk och leva länge går det snabbt i slutet. Som jag uppfattar det har hon levt ett gott liv och aldrig varit sjuk, lite ensam visserligen efter fars död bara dagarna i närheten av då jag blev vald till kommunstyrelsens ordförande för 11 år sedan. Hon upplever att jag har haft för lite tid för besök men alltid varit glad och trevlig. Den gången då media ljög om mig när jag nekade att bli intervjuad dagen efter min pappas död. Då jag valde familjen före jobbet. En sak lovar jag att ett sådant beteende glömmer jag aldrig men med ett sånt beteende kommer dom säkert att få sitt straff någon gång. Nog borde media krävas på större etikett och stå ansvar när man inte kollar källor och far med osanningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.