Tala om att det finns de som har hål i huvudet

Tala om att det finns de som har hål i huvudet. Vad ska man annars säga om det fall av våldtäkt som varit uppe i Attunda (Sollentuna) tingsrätt. Där har man en 25 årig man för grov våldtäkt mot barn. Straffet han fick var lindrigt för den gärning han gjort nämligen 4,5 års fängelse.

Mannen åtalades för att ha kedjat den då 12-åriga flickan vid en krok i taket och förgripit sig på henne. Enligt åtalet försågs hon även med koppel runt halsen och blev piskad. Mannen åtalades också för att ha våldtagit henne på en toalett. Mannen har nekat till brott. TT har tidigare rapporterat om att samma flicka utsatts för övergrepp av sju andra män.
Visst är det något fel när man utför den här typen av brott och det är därför jag kallar det att det måste vara något fel i huvudet när man gör den här typen av brott. Nu har jag inte läst domen utan uppgifterna är hämtat ur pressen. Hur kan en 25 årig man göra något sådant är helt obegripligt och vad är det som har hänt i huvudet när det sker. Det är mer och mer den här typen av våld som utförts av IS i Mellanöstern men att det sker även i Sverige det trodde då inte jag i alla fall.

2 kommentarer

  1. Gunnar Karlsson

    Den här typen av brott har alltid förekommit men mörkertalet är väldigt stort som jag ser det. Människan är en inte alltför trevlig varelse många ggr eller hur?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Håller med dig Gunnel och jag tror som du att det är ett stort mörkertal. Däremot fattar jag inte vilket nöje och vilken njutningen det kan vara att göra så med barn. För mig helt obegripligt och det är egentligen för lindrigt straff för den där typen av brott som flickan ska bära med sig i hela sitt liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.