Äntligen en helt korrekt analys av Hamren

Äntligen en helt korrekt analys av Hamren. Nu hänvisar jag till en artikel jag läst på nyhetssajten Omni som jag dessutom kan rekommendera. Så här ser artikeln ut ordagrant i Omni.

Inför Sveriges ödesmatch mot Belgien i fotbolls-EM på onsdag anlägger förbundskapten Erik Hamrén ett pragmatiskt perspektiv. Under en presskonferens pekar han på att Belgiens lag är rankat tvåa i världen medan Sverige hittas 33 platser ner.
 Det vore en fotbollskatastrof om Belgien förlorar mot oss. Vi ska försöka vinna matchen, vilket jag tror är möjligt, men att tro att vi ska gå ut och spela ut Belgien… Då är man väldigt naiv i så fall.

Hamrén menar att Belgien har Europas bästa offensiv och att det blir en utmaning att klara av den.
 Men gör vi det har vi bättre möjligheter att skapa målchanser mot Belgien än mot Italien som har Europas bästa defensiv. Slut citat

Personligen tror jag Sverige är helt utan chans. Jag tror det är många inte minst media som inbillat folk att Sverige är ett mycket bättre lag än de i verkligheten är. Däremot förstår jag inte Zlatans resonemang att han slutar. Han har ju helt på topp nu trots sin ålder och är en av världens bästa fotbollsspelare.

Visst har Sverige en chans att vinna men den är liten. Visst ska jag se matchen i kväll men det blir nog att ganska ofta byta kanal och se om Lagerbäck lyckas med att få Island till slutspel för första gången. Jag tror att Island har större chans att gå vidare till åttondels spel än vad Sverige har. De har dessutom Lagerbäck som ledare och förbundskapten som har lyckats bra att få Island till att bli ett lag ett riktigt bra lag.

En kommentar

  1. U.uffe.E

    Enligt ”säkra källor” så spelar Island 18.00 och Sverige 21.00 så du behöver inte växla kanal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.