Diamond League på TV då är TV som bäst

Diamond League på TV då är TV som bäst. I kväll fick vi se ett nytt världsrekord då Kendra Harrison slog ett mycket gammalt världsrekord. Hon sprang 100 meter häck och sänkte med en tiondel till 12:20. Hon har varit dominant i 100 meter häck den här säsongen. Men hon är inte med i OS då hon kom bara  sexa i amerikanska mästerskapen och fick därför ingen biljett. Men hon klagade inte.

Svenskarna Meraf Batha sprang 1500 m och blev trea och Johan Rogestedt gjorde ett bra lopp på engelska milen nära att slå Anders Gärderuds svenska rekord som gäller och som var från 1976. Han tog det lugnt från början men spurtade bra. Så fick Bolt visa att han är kung på sprint och sprang på 19:89 på 200 meter, han har ju mest varit skadad.

Det fanns hur många bra prestationer som helst. Synd att vi inte har med Aregawi som är en av de andra som kan slå sig in på topp. 100 m häck som Harrisson vann där fanns inte Kallur med men hon är för långt efter alla dessa tjejer från USA men de får inte ha med alla som var i final som springer fortare än Kallur. Friidrott är en alldeles utmärkt TV sport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.