Ordväxlingen mella Nordkorea och USA blir hårdare och hårdare

Kim Jong-Un hånade Trump. Ordväxlingen blir bara hårdare och hårdare mellan de två herrarna och risken att det smäller blir bara större och större. I går hettade det till igen och det framgår med all tydlighet i en artikel i Omni som jag lägger ut här.

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un hånade USA:s president Donald Trump i ett ovanligt uttalande sent på torsdagskvällen svensk tid. Diktatorn kallade Trump ”psykiskt rubbad” och sa att han kommer få ”betala dyrt” för sina hot, rapporterar det nordkoreanska statliga mediebolaget KCNA enligt flera medier. ”Jag ska tämja den psykiskt rubbade och senila amerikanen med eld”, ska diktatorn ha sagt enligt den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap. Diktatorn sa också att Trumps tal inför FN var ”en krigsförklaring” och syftade på delen där presidenten sa att man kan tvingas ”totalt förstöra” Nordkorea. Nu överväger Nordkorea ”starkast möjliga respons”, hävdar diktaturen. Slut citat Omni. Ord och inga visor

En kommentar

  1. Olle

    Det värsta i det hela är att det är sandlådementalitet båda dårarna håller på med och hotar med kärnvapen för de känner sig personligt kränkta. Båda skiter fullständigt i folket. Det är en personlig vendetta, varför inte duell i gryningen och en personlig uppgörelse i förhoppning om att båda trycker av samtidigt.USA blir också snart en diktatur om detta fortsätter och Trump får husera hur han vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.