Moderaterna vill förbjuda dieselbilar

Moderaterna vill förbjuda dieselbilar. Så är det i Stockholm där de nu ska styra med miljöpartiet. I dag blev det klart att miljöpartiet ska fortsätta att styra Stockholm med alliansen. Där ska man nu inrätta mycket hårda regler där man på vissa områden inte tillåter dieselfordon och till och med inte får köra hybrider. Då är vi många som slipper besöka Stockholm då jag har en Hybrid Kia.

Tänk vilket fruktansvärd propaganda som Moderaterna runt om i Sverige riktade mot den nya lagen som gav kommunerna rätt att inrätta miljözoner och det försökte man inbilla folk att vi skulle göra i Umeå. Nu har man ändå i Sveriges största stad köpt miljöpartiet att införa de strängaste miljözonsregler man kan göra. Det här blir ett hårt slag mot jobben i Stockholm och man stänger Stockholm för Norrlänningar som vill köra bil dit. Jag undrar vilka ord som nu ska komma ur käften på Edvard Riedl.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Här håller jag med dig, Holmlund. Moderaterna har svikit. MP tycks ju ha fått igenom precis allt. Dessutom är jag besviken på moderaternas OS-svek. Men (såvida du inte alldeles nytt gjort det) så har du ännu inte svarat på huruvida du på ett bra sätt (med ett par bilar bakom som också vill hinna om) kan köra om ett par långtradare på en 2+1-väg utan att överskrida 100.?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.