Petter Nilsson(SD)

Reinfeldt(M) lånar ut sig till Folkets mujahedin(MEK)

 

Folkets mujahedin.
Mujahedin betyder krigare för tron. En organisation som varit terrorstämplade av USA och EU.

På twitter har dessa inlägg lyfts av Hanif Bali. Moderaten som avslutar sina riksdagsuppdrag för moderaterna i höst.

Före detta statsministern, Fredrik Reinfeldt, angrep den iranska regimen för att ”missbruka islam och religion”. Samtidigt lyfte han Folkets mujahedin med orden: ”Ni står för en annan syn på islam, en demokratisk och avancerad syn som eftersträvar frihet, jämlikhet, rättvisa och individers valfrihet”.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marko

  Jämlik demokratisk islam?
  Kanske, om man bortser från den absoluta kärnan i en religion.
  Det som definierar den och dess följare och gör den till vad den är.

 2. Brorson

  Tja, det finns ju muslimer som är så extrema så att andra muslimer flyr för att slippa dem. Men vad gjorde Reinfeldt som statsminister? Han släppte in båda sorterna, både de förföljda och förföljarna samt vanliga kriminella. Naturligtvis med resultat att extremister och vanliga kriminella har tagit kontroll över alla bostadsområden där det bor många invandrare och i synnerhet många muslimer. De vågar inte vittna i domstol

  De här båda grupperna beskyller varandra för att inte vara riktiga muslimer. Men Reinfeldt har tagit ställning Annars vågar fega svenska politiker inte ta ställning i vad de ser som ”teologiska konflikter inom islam”. Det är ju inte lätt att avgöra om den ena eller den andra gruppen har fått sitt budskap från Gud, om man är ateist och inte tror att det finns någon gud. Men varför inte ta ställning utifrån Europakonventionen för mänskliga rättigheter? Å ena sidan artikel 9, som stadgjar religionsfrihet även för muslimer – och å andra sidan artikel 17, som ger de europeiska staterna , under vissa villkor, att begränsa religionsfriheten.

  Jag rekommenderar läsning av Europakonventionen, särskilt artiklarna 9 och 17, men även de angränsande artiklarna 10., 16 och 18,

  Som jag tidigare har skrivit, har ministrrna Reinfeldt, M, Bildt, M, Borg, M och Tolgfors. med stöd av ministrrna Olofsson, C, Hägglund, KD, och Björklund, L, gjort oerhörd skada på det svensk försvaret. Invasionsförsvaret och den allmänna värnpliktken har de lagt ner. Värnplikten har visserligen återinförts, men det är ju bara symboliskt och i en mycket liten omfattning.

  Frågan är ju om det ens är möjligt att återinföra värnplikten, som den en gång var, på grund a v de stor föråndringar av den svenska befolkningens etniskaa, religiösa och politiska sammansättning som skett efter avskaffandet, som var en långdragen process, som pågick under några decennier med succesivt minsknde värnpliktlskullar.

  Vi bör ju inte ge vapenutbildning åt terrorister, som kan kommer att vänd vapnen mot de soldater, som kommer att var lojalaa mot Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.