Hur länge håller det i sig för Björklöven

Hur länge håller det i sig för Björklöven. Det har vänt kraftigt för Löven och det ser nästan ut som om de inte kan förlora men det kommer säkert en förlust, bara den inte kommer mot ett bottenlag.

De två senaste matcherna har de vänt ett förlustläge till seger. Djurgården var ett mirakel då de först hade matchen i sin hand med ledning 2-0 som Djurgården vände till ledning men som Löven till slut på 33 sekunder vände till seger.

I går mot Asplöven vände man en säker förlust till seger. Asplöven var nära att få en 3-0 ledning men målet dömdes bort då det inte gick att se om pucken var i mål, men i stället blev det Lövenstraff som
Man missade och i stället fick man spela nästan 2 minuter 3 mot fem och 2 minuter 4 mot fem utan att släppa in något mål och sedan kom vändningen som gav seger.

Mot Djurgården tycker jag man spelade bra men nästan dåligt mot Asplöven men det blev ändå seger. Ju fler segrar ju närmare en förlust brukar man säga.

Nu gäller det att ladda om till 2 hemmamatcher men trots segrarna spökar det ordentlig på skadefronten och såg jag inte fel i går klev både Sundström och Lavander av. Med mycket skador och tätt mellan matcherna måste det slita hårt på spelarna.

Vi får hoppas på två raka till men min oro har inte släppt efter senaste segern. Det verkar ha blivit ganska vanligt bland flera klubbar med långa sviter av både vinster och förluster