SD,S kandidat till fullmäktige tvingad gå

SD,S kandidat till fullmäktige tvingad gå. Sverigedemokraterna i Borås hade Micael Persson som har ett förflutet som Bandidosledare på sin fullmäktigelista. Han valdes in i kommunfullmäktige i Svenljunga men nu tar partiet avstånd från honom.

Hans förflutna borde inte ha varit okänt då han suttit i fängelse. Enligt Borås tidning har han avtjänat flera fängelsestraff. För två år sedan satt han i fängelse för medhjälp till grovt narkotikabrott men har även tidigare suttit inne fyra och ett halvt år för narkotikabrott och brott mot vapenlagen.

Han blev dessutom nyligen invald i kommunstyrelsen men nu vill man att han lämnar sina uppdrag. Visst ska en som sonat sina brott kunna få politiska uppdrag så det är inte det jag tycker är märkligt men om nu Sverigedemokraterna vill att han lämnar sina uppdrag varför fick han ställa upp på listan och varför valde de honom som sin ledamot i kommunstyrelsen.

För partiet på orten kan det inte ha varit okänt vad han sysslat med. Det här om något visar på hur SD fungerar och att de kastar ut sina ledamöter när media börjar sin granskning. Det rimligaste vore att partiet granskar vilka ledamöter de har som ska företräda partiet