Den piloten mördade 149 personer

Den piloten mördade 149 personer. Visst var det 149 personer som piloten mördade. Enligt de uppgifter som kommer fram var det ett berått mord som piloten på det tyska lågprisbolaget gjorde. Nu har vi fått reda på att Autopiloten på Germanwings-planet ställdes in för att dyka ner till 30 meters höjd.

Det är den lägsta höjden som autopiloten kan ställas in på. Autopiloten blev manuellt korrigerad från 11 000 meter till 30 meter och nio sekunder senare började planet att tappa höjd, säger Fredrik Lindahl, chef på FlightRadar24, till Reuters.

Varför piloten gjorde detta kommer vi knappast att få reda på även om man förstår den frustation som anhöriga måste känna. Om det är en terrorhandling eller en person som mått dåligt kommer vi aldrig att få reda om piloten inte skrivit något avskedsbrev

6 kommentarer

  1. roger

    En till person ihjälskjuten i natt i malmö . det är dags att stänga gränserna. Så vi håller packet borta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Bertil

    Att sådant händer flyget är unikt
    Att du ska råka ut för en flygkrach är ungefär 1 på 3 miljoner.
    Varje dag är ca: 40 000 plan i luften i Världen.
    Man undrar ibland att det finns så många piloter.

    Dock i detta fall var det förmodligen en sjuk person som flög planet
    sjukskriven för depression.

    Därmed ställer man sig frågan skulle jimmie Åkesson kunna göra samma sak
    och med reformer skapa död och förintelse.
    I Skavlan omtalar nämligen Jimmie Å att han käkar antidepressiva medel.

    Vi vet ju vad Moderatstyrda Alliansen gjorde mot sjuka, utförsäkrade dessa
    och applåderade glatt i riksdagen när man skapade sjukförsäkringslagen 2008.
    hur många som tagit sitt liv på grund av en ondskefull reform vet vi inte
    och lär aldrig få veta heller.
    Tyvärr.

  3. HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

    Jag tror inte som du och det finns ingen forskning som bevisar detta med elöverkänslighet

    • Solveig Abrahamsson

      Vi kan ju inte bara tro, utan måste lyssna på den enorma kunskap som obundna forskare redan har bevisat. Men de mobil-beroende VILL tro på Vinstindustrin – att trådlöst är ofarligt – men vars enda drivkraft är egen vinst och de får dessutom frånskriva sig ansvar för strålningens katastrofala konsekvenser på miljö och hälsa!

      Politiker och myndigheter låter vinstindustrin utifrån lögner, få bestämma att mäta EMG-strålning med SAR som Gränsvärde, men som ju bara mäter hur mycket vattnet värms upp under 6 minuter, i stället för att mäta hur strålningen skadar på cellnivå!

      Man mäter dessutom varje teknikpryl för sig, och inte den sammanlagda pulserande artificiella strålning som folk utsätts för oavbrutet hela dygnet ex från ”sändare” och från ”smarta elmätare” som Elallergiker mår oerhört dåligt på, och det första som förloras är sömnen!

      EMF-strålningen skadar både växter, djur och människor på cellnivå vilket både forskaren Olle Johansson bevisar, som kommer till Skellefteå 15 april (se Skellefteå Elöverkänsligas sida, under fliken aktiviteter) och Lennart – se också denna enormt upplysande film:

      Hur mobilstrålning, WiFi & EMF skadar oss Prof. Martin Pall: How WiFi & EMFs Cause Harm (OBS. MED svensk översättning!) https://www.youtube.com/watch?v=dwWGB-eGMTw&feature=youtu.be

      • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

        Solveig är du läskunnig ? Min blogg handlade om at en pilot mördade 149 personer inte om något annat. Du kommer att rederas så fort du kommenterar något som inte står på min blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.