Avhopp från KD på grund av Ebba Bush Thor

Avhopp från KD på grund av Ebba Bush Thor. Advokaten och KD profilen Peter Althin och KD lämnar partiet på grund av henne, hon har skördat sitt offer. Han säger att han hör inte hemma i det högerparti som den nye partiledaren har ambitionen att forma partiet till, slut citat som kommer från ett debattinlägg i Svenska Dagbladet.

Han säger vidare ” Kristdemokraterna har nu genom den nyvalda partiledaren valt en politik som jag i avgörande delar tar avstånd ifrån” hon har själv sagt (DN) att KD står mera till höger än alla andra riksdagspartier.

Det vill inte säga lite egentligen för då står man till och med höger om Sverigedemokraterna. Ett sånt extremet högerparti behövs inte i Sverige och det bekräftar vad jag skrivit om tidigare i bloggen att nu är det ett högerparti liknande Tea Partyhögern i USA.

Jag vet att KD,s gruppledare i Umeå Veronica Kerr är en varm anhängare att den nye partiledaren och då har vi en gruppledare även i Umeå som är längst ut på högerkanten. Ta och gå in på Svenska Dagbladet vad Althin skrivit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.