IS strategi är att göra kvinnor till sexslavar

IS strategi är att göra kvinnor till sexslavar. Varje gång man hör vad IS gör tror man inte de är människor födda på detta jordklot. Aldrig har man hört talas om så våldsamma angrepp på kvinnor och flickor som där de härjar.

De svenskar som varit där och deltagit måste straffas och frågan är så allvarlig att man måsta kunna ta ifrån dem deras medborgarskap. I alla fall de som flytt hit har uppgivit falska skäl. Det som de de utför kan de inte ha lärt sig i det svenska samhället och har de utbildats här så måste sådana utbildningsplatser stängas Vad som nu uppretar mig denna gång är den artikel som jag igår läste i Omni och jag lägger in hela artikeln ordagrant.

%ÏSYRIENKRIGET Att göra kvinnor och flickor till sexslavar har blivit en del av terrorgruppen Islamiska statens (IS) ideologi och strategi. Det varnar FN:s särskilda sändebud Zainab Hawa Bangura, som i tre år haft FN:s uppdrag att bekämpa sexuellt våld i väpnade konflikter. Vittnesmålen hon fått höra från kvinnor som flytt är grymma.

 Chockerad är ett för svagt ord. Jag har aldrig någonsin tidigare sett denna nivå av brutalitet och grymhet, där man medvetet riktar in sig på kvinnor.
En kvinna berättade att hon sålts 22 gånger till olika män och varje gång tvingats genomgå en operation för att återställa oskulden . Vittnesmål finns också från slavmarknader, där flickor kläs av nakna, kategoriseras och säljs som sexslavar eller delas ut till IS-ledare.

 Sexuellt våld har blivit ett vapen för terrorister och en del av deras ideologi, på ett sätt som leder tankarna till de tider då det fanns slavmarknader. Den här gången är det flickor och unga kvinnor som säljs, säger utrikesminister Margot Wallström (S).

Slut på artikeln och det enda man kan säga att det måste bli ett slut. Förutom detta så hotar man antika städer. Länder som stöder dessa barbarer måste bojkottas. Det är nog så illa att FN borde sätta in stora marktrupper för att besegra IS en gång för alla. Det går inte att lulla på som man nu gör och här bör även USA delta som varit så pigga förut. Det är också bästa sättet att få slut på flyktingströmmarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.