Kommunal gav lägenhet åt Wallström

Kommunal gav lägenhet åt Wallström. Så skriver text Tv och har många media sagt men det är en ren och skär lögn. Hon fick ett hyreskontrakt på en lägenhet och det är något helt annat. Hon betalar hyran själv.

Enligt Fastighetsägarna Stockholm ska
hälften av lediga lägenheter gå till
bostadsförmedlingen enligt en överenskommelse de har med staden Wallström säger sig fått garantier för att så skett. I Umeå var vi politiskt eniga för många år sedan då vi inte såg nyttan med en kommunal bostadsförmedlingen att vi avvecklade den vilket även gav ett ökat byggande av privata hyresrätter. Vi tecknade avtal med både bostads och hyresrätter om lägenheter

Polstjärnan som man är delägare i har valt att ställa sig utanför Fastighetsägarnas avtal. Och då finns självklart inget krav att gå genom förmedlingen.Bostads-
förmedlingen uppger till Aftonbladet
att man inte förmedlat någon bostad åt Polstjärnan, däremot en åt Svenska Kommunalarbetarförbundet år 1999. Det är väl klart att deras förbundsledning går först som avgående kassören sagt. I annat fall går det inte att rekrytera till förbundskontoret.

Nordström sa så här på presskonferensen idag. Margot Wallström har inte gått före i någon bostadskö, hävdar hon och det har hon rätt i för de har ingen kö och det finns inga lagar på kö och där de finns finns det hur många skäl som helst att gå förbi kön med regler som ingen begriper.

Nordström sa att Margot måste ha missuppfattat de uppgifter hon fått från oss. Nordström säger att fler utomstående -65 procent – än Kommunalanställda bor i förbundets lägenheter, och att man därför inte anmält dem till bostadsförmedlingen. Policyn är 50 procent. Reglerna medger att man hyr ut till vem som helst, hävdar Nordström.

Tv säger dessutom att de fördelat lägenheter till anställa i förbundet. Men det är bland annat därför man har lägenheter för att kunna anställa folk utanför Stockholm vilket är oerhört viktigt för förbundet. Polstjärnan som fastighetsbolag ägs bara till hälften av kommunal så jag antar att det är inte kommunal som bestämmer.

Hela den här soppan beror på att allt behöver inte ligga i Stockholm där Stockholms stad under högeralliansen sålt bort stora delar av allmännyttan och det är enorm brist på hyresrätter men även bostadsrätter då det är ockerpriser. problemen som kommunal fått beror på att de ligger i Stockholm vilket inte är något behov i dagens läge.
Bara en sista reflektion av alla kommentarer eftersom det inte finns lägenheter i Stockholm ta snabba beslut att utlokalisera från staden så frigörs lägenheter för media tycker inte om att folk från landet kommer in och får lägenheter så de kan vara verksam i ”Fjollträsk” som någon kallade Stockholm.

Sedan är det märkligt att inte de som sitter i förbundsstyrelsen ska kunna få en nubbe till en jullunch. De gör många timmars oavlönat arbete som inte avlönas.

8 kommentarer

  1. johansson

    Du och Wallström är verkligen goda företrädare för socialdemokratin, den ena rasist och den andra en stor lögnare, har varit socialdemokrat i 50 år men numera känner jag mera respekt för giriga företagsledare dem är iallafall ärliga

  2. Gunnar Karlsson

    Om Wallström handlat en bostadsrätt hade hon sluppit skriverierna. Wallström är ej fattig .Tvärtom, hon har hur mycket som helst i lädret. Jämför henne inte med Svenssons. Trams!

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men du ska väl inte köpa dig en extra bostad. Bostäder för stadsråd betalar staten. Jag vill inte att man ska ta statsråd bara från Stockholm

  3. Herman

    Det är ju samma sak som att alla undersköterskor får sig ett par snapsar på sina julluncher.
    Du hör ju själv så knäppt det låter,dom som vill ha alkohol får väl dricka det hemma.
    Ett fackförbund ska väl inte syssla med nattklubbsverksamhet och fastighetsspekulationer.
    Kom ihåg en sak att det är medlemmarnas pengar dom slösar bort sänk avgifterna i stället.
    Det är alldeles för lätt att göra karriär inom facket och politiken, allt för många människor utan grundläggande ekonomisk kompetens får poster dom inte klarar av.
    Det här med förtur på lägenheter är heller inget jag tycker du ska försvara det är helt åt hvete
    Det här är ett typexempel på hur ni hanterar begreppet lika människovärde

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du som kallar dig Herman men heter i mailen [email protected] Du säger ni och det är ett rent förtal som du sysslar med då du blandar in mig. Däremot tycker jag det är bra att man har lägenheter så de kan anställa folk utifrån landet och inte bra kan anställa Stockholmare

  4. Sixten Jonsson

    Tre av fyra LO toppar fick lägenhet med besittningsrätt.Inte är det konstigt att tex förste vice O Tobias Baudin kan skriva helsidor i DN och kräva ökade skatter främst på företag och arbete när han själv har gräddfil och slipper betala och göra rätt för sig som alla andra.Och du har ju i dina tidigare inlägg visat på samma uppfattning.Men det märkligaste är ändå att folket röstar fram dessa människor som saknar ledarskap.En ledare ska vara en förebild för medlemmarna.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men det är många fack och även arbetsgivare som har lägenheter så de kan anställa folk utifrån landet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.