Clinton blir en bra president sa Sanders

Clinton blir en bra president sa Sanders. Presidentkandidaten Hillary Clintons tidigare motståndare, Bernie Sanders, höll i natt tal på Demokraternas konvent i Philadelphia. Sanders pratade bland annat om enighet och hur viktigt det är att USA inte är splittrat. Något som Hillary Clinton förstår men inte Donald Trump, sa Sanders.

 Hillary Clinton kommer att bli en fantastisk president. De två Sanders och Clinton var bittra fiender under primärvalen. Att Sanders väljer att stödja Clinton fullt ut och samtidigt uppmanar sina väljare att rösta på henne och inte Donald Trump ses därför som väldigt viktigt i ett annars splittrat demokratiskt parti, efter det bland annat avslöjats i en mejlläcka att delar av partitoppen motarbetat Sanders under primärvalen. Vi får hoppas på Clinton för Trump vore en ren katastrof.

2 kommentarer

  1. Basic Rules

    Kunde inte ha varit lätt för Bernie, då han i motsats till Hillary vill minska bankernas och storföretagens makt, girighet och höja bolagsskatten mm. H Clinton är Wall Streets val inte folkets. Sanders hade kunnat svara för förändring, men det gör även Trump, en icke politiker vilket gör att han menar vad han säger. Vi får se vart retoriken leder..Två kandidater som ”ingen” vill ha så långt.
    En ny Ronald Reagan hade behövts i nuläget.
    Vinner Hillary innebär det ”status quo ante”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.