Republikaner tror inte på att valet är riggat

Republikaner tror inte på att valet är riggat. Som Donald Trump försöker dupera det amerikanska folket med. Ska en person som han säga dupera då han inget annat gör.

Flera profilerade republikaner avfärdar Donald Trumps anklagelser om att valet är riggat. Men det verkar inte presidentkandidaten bry sig om och han fortsätter dundra ut budskapet på bred front. Här är dagens valsvep: Som är en sammanfattning från nyhetssajten Omni

” Självklart händer storskaligt valfusk på och före valdagen. Varför förnekar republikanska ledare vad som händer? Så naivt!  skriver Trump på Twitter på måndagen.

” Chris Ashby, advokat för den republikanska kampanjen, säger att Trumps anklagelser är både ogrundade och farliga. Även vicepresidentkandidaten Mike Pence och Paul Ryan, representanthusets talman, har tagit avstånd från utspelen.

” Natten till torsdag, svensk tid, möts Clinton och Trump i den sista debatten före valdagen. Varken Clinton eller hennes vicepresidentkandidat Tim Kaine har några valmöten inplanerade innan dess. Trump träffar väljare i Wisconsin och Mike Pence har två valmöten i Ohio, skriver NY Times.

” Wikileaks anklagar Ecuador för att ha stängt av Julian Assanges internet. De hävdar att det stängdes det av efter att organisationen publicerat Clintons Goldman Sachs-tal.

4 kommentarer

  1. Peter Erdmann

    Off topic: Här är resultatet av ditt och socialdemokraternas sätt att leda skolan Lennart. Det gör mig bara ledsen att det skulle behöva gå såhär långt. Dock väldigt glad att jag valde att flytta ifrån Umeå till en kommun där lärarnas arbete har uppskattats. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/lararkrisen-slar-hart-mot-skolorna

    Socialdemokraterna har länge fört en väldigt märklig kamp mot lärare. Bland annat benämnde Göran Persson lärare som ”oberättigat gynnade” under sin enmansfärd att få kommunalisera skolan. Tycker därför att det är lämpligt att du och andra politiker runt om erkänner dessa misstag så att vi kan börja bygga från sundare utgångspunkter.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det måste vara något fel på dig för det du skriver [email protected] har inte ett dugg med vad som händer i USA. Jag kommer inte att släppa fram en kommentar till från dig eftersom du inte kommenterar den blogg jag skrivet. De som gör så tycker jag VK ska stänga av från att svara på bloggar

  2. Basic Rules

    Donald verkar bli som du indikerar allt mer desperat, hans okunnighet inom politiken görs/får då i hans fall drastiska uttalanden och konsekvenser. Han blir lättstött och småförbannad, en total motsats till en annan icke politiker nämligen Ronald Reagan, som kunde avväpna sina motståndare genom sin karisma och humor. En stor politiker, som hade en avgörande delaktighet i Sovjet imperiets fall bla.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag kan inte förstå hur det republikanska partiet släpper fram en sådan man till deras kandidat. Men det går ju i USA att köpa röster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.