Alla borgliga media anfaller SSU

Alla borgliga media anfaller SSU. De ger sig på SSU,s ordförande för att han åkte taxi hem från Sälen för han skulle vara på ett annat möte dagen efter. Han åkte denna taxiresa på SSU,s bekostnad och inte på skattebetalarnas kostnad som de flesta av de andra deltagarna gjort och som en resa som för många kostat flera gånger mer för skattebetalarna får betala för andra personers deltagande i konferensen.

Nu vet inte jag om SSU var där på eget intiativ eller om de var inbjudna som föreläsare eller på annat sätt deltagit på uppdrag av arrangörerna för enligt mitt sätt med den av typen av frågor är det arrangören som ska betala den deltagarens kostnaderna inte det parti eller annan organisation som är med.

När drevet kom mot SSU valde han själv att betala den resan. Han gjorde det trots att jag är helt övertygad av att många som var där inte var där för annat än eget nöjes skull. Tro mig eller inte men jag vet att i alla organisationer finns det många som tycker att det är bättre att vara på en konferens i stället för att göra jobbet på hemmaplan.

Däremot inte sagt att SSU gjorde fel som var med där. Däremot ser jag mycket tydligt hur media agerar mot bland annat SSU och det är inte otänkbart att det beror på att SSU har ytterligare en ordförande som har en annan hudfärg eller att SSU inte fått bort alla trotskister eller andra personer som infiltrerat Socialdemokratiska ungdomsförbundet.

Det har bland annat skett förut i Umeå. Var är medias granskning av nyttan med denna samling av folk inom folk och försvar på en skidort som Sälen. I Sälen ska man åka skidor om man kan det i annat fall får man lära sig

2 kommentarer

  1. Ingemar Lycksell

    OK, det är möjligt att borgerliga media angriper SSU efter deras ordförandes fadäs att låta någon annan betala. Själv såg jag nyheten i en tidning som heter Aftonbladet, grundad 1830 av Lars Johan Hierta, idag knappast ansedd som borgerlig tidning och domen var inte nådig där heller. Till och med statsministern hade synpunkter på det inträffade.
    Vad är det som gör att SSU-are, särskilt deras ordförande, skapar rubriker i Svea rikes medier? Utan att säga något av intresse, men bara bete sig. För några år sedan var det en jänta från Västerbotten som betedde sig i kungliga huvudstaden och fick silkessnöret. Rätt så! Väntar med spänning på nästa klarläggande om förhållandet i SSU och Svea Rikes förfall.
    Är det månne de försämrade skolresultaten i landet vi nu börjar se resultatet av?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Den är visst en borglig tidning som nästan alla anda inklusive VF. Det är ju enbart ledarsidan på Aftonbladet som kan kallas röd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.