Skönt att vara tillbaka i Sverige

Skönt att vara tillbaka i Sverige

Skönt att vara tillbaka i Sverige. Vi har varit på besök i Thailand i 3 veckor på Bangtao Beach och Vinghotellet där är ett bra hotell där mycket barnfamiljer bor. Bra ställe helt enkelt. I Bangtao finns också flera fina restauranger, Bistro är den vi gillar bäst och en lång och fin strand

Det har inträffat en del incidenter som gjorde att allt blev förskjutet i över ett dygn. Skulle avgå från Phuket vid fyra tiden lokal tid( Thailand är sex timmar före) och vara hemma vid 22 tiden i Sverige men så blev inte. Vi var ombord på planet och skulle avgå när kaptenen sade att de ser utbuktning på en fena som skulle kollas upp. Till sist kom ett beslut att vi måste ta med oss allt ut ur planet. Då blev det intressant att se hur innefekktivtv den personal som var flygplatspersonal som skulle sköta detta var. Det går inte att beskriva det som skedde i avgångshallen.

Tillslut kom ett besked att vi skulle hämta resväskorna och flyttas till ett hotell i Phuket Town. Uttåg och igenom alla kontroller igen, man fattar inte varför till och med varför väskorna skulle scannas en gång till. Buss till hotellet för att sova men trots att det är nog inte lätt att snabbt få tag i både ett hotell för 330 passagerare och mat för lika många så det lyckades Wing var bra med att ge besked. Även om att checka in dessa människo tar lite tid så ordnade det sig och så småningom fick mat och tröttheten kom smygande och efter mat skulle vi sova.

Wing fick bra info av hela tiden vi sms och vi fick besked att nytt kommer 0:30. Det kom lite tidigare som sa bussen hämtar er kl 4:00. Då blev det inte mycket att sova för mig. Skulle boka om vår övernattning i Stockholm till idag liksom nya flygbiljetter eftersom de jag hade inte var ombokningsbara. Till flyget igen samma processer av kontroller men

Terminalen där överglänser klart vad jag sett i Sverige. Det hände några andra incidenter när det var resandet i Thailand. Den buss vi åkte in med när vi anlände explodera däcket och vi ficka stå ute och vänta ett tag i stekhet sol som man var otränad för.Bussen som tog oss till hotellet fick också bytas ut. Nu i eftermiddag kommer hem efter i övrigt härliga dagar tar nog inte lång stund innan man somnar.

Jag kommer inte att glömma den ineffektivitet som rådde på flygplatsen när vi klivit av planet. Dålig engelska, mycket prat med varandra och lite med oss. Wing och även flygbolaget tycker jag hanterade detta mycket bra när de rådde över situationen. Däremot var både Expressen och Aftonbladet ute med ”nyheter” som inte stämde. Hemma senare idag och får träffa Ebba vår katt och Tilde barnbarnet som ska på Gymnastikens hus och träna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>