Donald Trump utreds om rysskontakter

Donald Trump utreds om rysskontakter. Såpoperan om avlyssningar är inte slut. Att Trump utreds om rysskontakter är sant. Det har FBI-chefen James Comey sagt till representatshusets underrättelseutskott. I klarhet gäller det kopplingen mellan Trumps kampanjstab och Moskvakontakterna som utreds Det som utreds är om det har funnits koordination och kontakter
mellan personer inom Trump-kampanjen och Moskva samt möjliga försök av den ryska regeringen att påverka presidentvalet i höstas, enligt Comey.

Donald Trump å sin sida har beskyllt Obama för att ha avlyssnat Donald Trump under valkampanjen. Det känns som om detta var en vilseledande manöver för att dölja sina egna aktiviteter mot Ryssland. Inga bevis för Trumps anklagelser. Comey säger att det finns inga bevis för detta. Trump har ju tweetat om detta många gånger. ”Jag har ingen information som stödjer dessa tweetar, och vi har tittat djupt i vår organisation, enligt Comey. Den här tweet såpan då Sean Spicer som är talesperson från Vita huset påstått att brittisk underrättelsetjänst hjälpt till att avlyssna Trump. NSA-chefen Mike Rodgers förnekar att han varit inblandad i detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.