Batra vill ha besked om varför ingen utvisades

Batra vill ha besked om varför ingen utvisades. Jag upprepar vad jag skrev i en blogg tidigare om detta med utvisningar. Säkerhetspolisen kan inte överlämna någon till polisen enligt de sekretess regler som finns och som nuvarande regeringen inte ändrat. Jag tycker faktisk jag vill veta varför inte Moderaterna gjort något åt att det finns ca 12500 som lever i Sverige som har kommit hit under alliansens år vid makten och som inte utvisas. Man hittar dem inte då de inte har några adresser.

Batra har varit kritisk mot polisen för en organisation som de själva tagit beslut om men har tigit några dagar om det misstänkta terrorattacken. Jag har många gånger eller nästan alltid försvarat polisen för det jobb de utför och nu har även folket vaknat och förtroendet stigit kraftigt när man ser hur effektiva och duktiga de är när det smäller till. Att de är för få som utbildats före 2015 det ansvaret ligger på alliansen

Det fanns inga uppgifter om att den misstänkte terroristen gjort något brottsligt som säkerhetspolisen kunde skicka till polisen. Nu börjar dessa journalister att försöka vrida och vränga på detta och beskylla både säkerhetspolisen eller polisen gjort nog fel. Jag såg på Tv 2 aktuellt måndag kväll ett typiskt SVT inslag och en beskyllning mot S som liknar M propaganda för alliansen. Det inslaget gör inte att jag blir förvånad över att förtroendet för SVT sjunker.

Jag bara konstaterar att under det moderata styret gjorde moderaterna inte ett enda dugg varken på lagstiftningsområdet eller med resurser till Polisen, militären och skyddet i samhället i övrigt. Det hade funnits terrorattentat i Sverige under deras tid men inget gjordes.

Jag måste säga att en del av den brist vi har inom polisen med flera samhällsfunktioner beror på den politik som alliansen förde en politik som de inte tar ansvar. Jag tror att de flesta av svenskarna vet hur lång tid det tar att utbilda en polis möjligen inte moderatledaren. Det är sanningen. En annan sak är att media spred en massa uppgifter som bara var rykten. Källkritiken har varit under all kritik behöver den som för uppgifterna vidare kolla källan och inte bara citera ett annat media. De som gör så sköter inte sitt jobb

2 kommentarer

  1. lars

    Vilka partier satte stopp 2013 för Polisens riktade id kontroller för att hitta illigala invandrare ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>