Mera matfusk och nu är det honungen

Mera matfusk och nu är det honungen. Man har konstaterat att det är fusk med den importerade honungen. Att det aldrig tar slut med fusket från utländska leverantörer. Svenska biodlare är orolig över detta men jag tror att alla livsmedel borde ursprungsmärkas även om det finns risk för att det fuskas men lägg hårda straff för fuskarna

2 kommentarer

  1. Olle

    Detta har vi biodlare påtalat i många år utan att myndigheterna gör nåt.Livsmedelsbranchen har för stor makt. Titta bara på Monsantos som tar patent på grödor, EU sitter i knä på dom och vill stoppa allt vad samlande av frö heter. Dessa multinationella företag vill ha patent på odlingen både GMO grödor samt besprutningsmedel anpassade till deras utsäde.Alltså ett helt kit från utsäde till färdiga produkter i hyllan

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag håller med dig och om jag uppfattade det rätt är det inte alla gånger den importerade honungen är honung

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>