Donald Trump har stöd av Högerextrema

Donald Trump har stöd av Högerextrema.. Det framgår av en nyhetsnotis i Omni. Jag är inte ett dugg förvånad om jag ska vara riktigt ärlig. Hans uttalanden har många gånger pekat mot det högerextrema hållet. Så här ser artikeln ut

”Den tidigare Ku Klux Klan-ledaren, David Duke, deltog i de högerextrema protesterna i Virginia i går. Han säger att syftet med demonstrationen var att leva upp till president Donald Trumps löften.
 Det var därför vi röstade på Donald Trump, för att han sa att vi ska ta tillbaka vårt land och det är det vi ska göra, sa han till CNN på plats.
Duke uppmanade även Trump att inte glömma att det var vita amerikaner som gav honom presidentskapet, inte radikalvänstern.  Lördagens demonstration hade parollen att förena högern  och hade arrangerats som en protest mot att staden Charlottesville flyttat en staty på sydstatsgeneralen Robert E Lee.

Det fanns även många motdemonstranter på plats, och en bilist körde rakt in i dem. En 32-årig kvinna dog och flera personer skadades. En 20-årig man är gripen för attacken. Trump höll i går kväll en presskonferens om bilattacken men nämnde varken terrorism eller högerextremism, utan fördömde i stället våld från många sidor , vilket har kritiserats av både republikaner och demokrater. Slut citat Omni.

Det här tror jag inte faller i god jord hos republikanerna. Han har inte heller koll på ekonomin utan har nått skuldtaket som Obama också hade problem med och främst från republikanerna. Det går inte bara att sänka skatterna om man ska en offentlig sektor och främst kostar försvaret stora summor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>