Trump fick krypa till korset till sist

Trump fick krypa till korset till sist. Han kritiserade inte de högerextrema krafterna som demonstrerade i helgen i Charlottesville. Nu fördömer han till slut de högerextrema krafterna eftersom han fick mycket kritik. ”Rasism är ondska och de som begår våldsamheter i dess namn är kriminella och ligister, inklusive KKK,nynazister, vit makt-förespråkare och andra hatgrupper, sade han från Vita huset.
Det är helt annat än vad han sa i helgen då han sa ”många grupper” bär skulden för våldsamheterna.

Det var det som var orsaken till den kritikstorm som han fick. Svenska extremister fanns på plats under den högerextrema manifestationen i Charlottesville i Virginia i USA där en motdemonstrant dödades och 10-20 skadades, enligt DN. Svenskarna uppgav själva att de var i Charlottesville, och DN namnger tre av dem. Det var i lördags som en man med bil körde in i en grupp antifascistiska motdemonstranter.

Flera VD ar har lämnar Trumps råd för företagsledare och den senaste är Intels vd Brian Krzanich är den tredje vd:n att lämna. Tidigare på måndagen lämnade läkemedelsjätten Mercks vd och klädbolaget Under Armours vd rådet. Intel-vd:n skriver i ett uttalande att han avgår för att ägna uppmärksamhet åt att viktiga frågor tar allvarlig skada av det delade politiska klimatet. Det är bra att företagsledare agerar på det sättet även om de får mycket skäll ab presidenten för sitt agerande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.