Släppa in ett mål 3 sek efter en utvisning inte godkännt

Släppa in ett mål 3 sek efter en utvisning är inte godkänt. Däremot tycker jag inte att det var någon utvisning de två som Björklöven fick i första perioden. Allt i den frågan upprepas. I första var det 2-0 i utvisningar så leder de , men att släppa in ett mål 3 sekunder efter Fredrik Anderssons utvisningen är inte godkänt.

I andra perioden förlorar man med 3-0 fast vinner skottstatistiken men15-10 och Västervik har två utvisningar mot Lövens noll. Då står det 4-1. Det här visar på vad jag sagt de kan inte spela mot sämre lag för de kan inte styra spelet i anfall och det räcker inte backarna till. Risken nu är uppbar att det går åt andra hållet i serietabellen då man också tidigare åkt jojo i tabellen.

Så till slut blev det 5-3 till Västervik och gjorde det sista målet när Löven tagit ut målvakten och målet gjorde man det i tom bur efter att Björklöven först reducerat till 4-3. Vad som är märkligt är att Björklöven vann skottstatistiken med 16-3 i sista perioden. Det är inte för mig förvånat att de förlorar då deras poäng tagits mot bättre lag och för att vara ärligt är det djävligt illa när man förlorar 3 raka matcher mot ett av seriens sämsta lag. Om man gjort sitt jobb bara mot Västervik har man legat i topp i serien. Det här visar klart och tydligt att man inte tar sitt ansvar på isen, dvs spelarna.