Inte går det så bra i OS för Sverige idag

Inte går det så bra i OS för Sverige idag. Undantaget är Damerna på längdskidor där Kalla och Nilsson ordnade en silvermedalj och det var bara 17 hundradelar från guldet. USA överraskade med att vinna med en riktig rökare till spurt av Diggins. Notera att Marit Björgen nu är den som har flest medaljer på vinter OS när norrmännen tog silvermedalj.Däremot klagade Falla på Stina Nilsson vilket är obegripligt för hon är inte den som kör utan att störa medtävlande. Dålig förlorare kan man säga.

Att våra herrar skulle ta medalj var inte något som jag trodde på. Jag tycker Hellner gjorde ett bra lopp och Halvardsson var för trött på slutet för att kunna ta medalj. Heller har sagt att han åker hem nu då han inte är rätt tränad för en tung 5 mil. Calle Halfvarsson har också planer på att stå över 5 milen och det kan jag nästan förstå. Herrarna har inte varit nära medalj och det är länge sedan det gått så dåligt. Vi måste få fram en ny grupp av duktiga herrar som kan slåss i världstoppen.

Bara för en stund sedan var OS över för Tre Kronor efter att de avgjort i förlängningen och jag tyckte det såg i reprisen som att det var ett självmål av målvakten.Efter att ha haft 13-0 i skott drog man på sig en utvisning som Tyskarna gjorde mål på och 30 sekunder senare ökade man på till 2-0. I tredje perioden reducerade Sverige men Tyskarna ökade på ledningen direkt till 3-1. Sverige kom igång ordentligt i slutet av perioden och kvitterade till 3-3. Men den offensiv som gav 3-3 mojnade av och Tyskarna fick senare 4-3 som jag tycker var ett självmål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.