Idag börjar kvalet till SHL för Björklöven

Idag börjar kvalet till SHL för Björklöven. I går började det för Timrå och Leksand där Timrå vann i sudden. Björklöven lyckades vända en dålig trend och blev slutligen 5:a vilket gav 3 hemmamatcher i första kvalet och ikväll är det Pantern hemma ett lag lag som har dålig form med 4 raka förluster och Löven har 4 segrar på fem matcher trots att laget inte fungerat och spelat dåligt men samtidigt har man haft många skadade och en avstängning.

Nu är man så nära ordinarie som det går att ha ordinarie lag. Det har talar egentligen fördel för Björklöven men jag törs inte säga att det blir seger. Det måste bli seger om det ska bli en fortsättning efter 5 matcher. Annars har Löven spelat bättre mot de lag som finns i kvalet och då även Timrå och Leksand. Jag hoppas att man spelar så bra man kan då finns en möjlighet. Däremot är det obegripligt att det inte går att få reda på om Trotter får något arbetstillstånd. Är inte det en allmän handling så att vi får veta sanningen. Det blir spännande i kväll i A3 arena. Snart dags att promenera dit men några lopp på V75 hinner jag se

2 kommentarer

 1. Bengt Åström

  Lelle, kanske New York Times inte informerde dig att:

  Mer Amerikaner arbetar än någonsin

  Unemployment är på den lägsta nivån på 20 år. Lägsta någonsin för svarta och latinos.

  Aktiemarknaden går i nya rekord varje vecka.

  Hundratatals miljoner inkomstagare inklusive jag, min fru och döttrar betalar mindre inkomstskatt. Min dotter som är heltidsanställ fick en oväntad $1000 bonus för att efterfrågan på arbetskraft är så stor. Min dotter som arbetar deltid som universtet student fick en lönökning av samma orsak.

  Nord Korea? Lågar du yttra dig om det?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Du behöver inte läsa min blogg och du behöver inte heller fundera över vad jag skriver om. Jag bryr mig inte ett dugg om det du skriver och orsaken är hur enkel son helst då jag inte tror du kan läsa eftersom min blogg handlar inte om något annat än att kvalet till SHL börjar. Jag svara bara på kommentarer som kommer på det ämne jag skrivit om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>